Notícies

Segueix l'activitat de Galetes Farners
Aquest Nadal podeu trobar els nostres productes a Harcogourmet

Aquest Nadal podeu trobar els nostres productes a Harcogourmet

Lots de Nadal amb productes catalans | Harcogourmet.

L’any 2012 va néixer el projecte Harcogourmet. Es dediquen a fer Lots de Nadal amb productes catalans, sota el lema “T’ajudem a sorprendre’ls?”.

Ofereixen una àmplia gamma de productes de proximitat sorprenents i exclusius, triats amb cura per sorprendre els nostres treballadors o clients. Productes de qualitat i saludables dels quals es senten orgullosos. I, si ho preferiu, us poden fer els lots a mida.

Dins d’aquests, a partir d’ara hi trobareu les Galetes Farners, ja que compartim la nostra filosofia de treball.

Es tracta d’un equip jove i molt dinàmic que ha anat guanyant experiència al llarg del trajecte, marcant-se la perfecció com a objectiu.

Ells creuen que és necessari crear lligams. Amb qui forma part d’Harcogourmet i amb qui treballen. La seva manera de conèixer bé cada producte és a través dels seus productors. Per això des del principi, sempre han apostat pel producte català, apostant també per la sostenibilitat.

Dins de les seves paneres de Nadal també podreu trobar-hi productes sense gluten, vegans, sense sucres…

Cada Nadal persegueixen l’objectiu d’arribar a més persones i poder sorprendre a més famílies, formant part de la il·lusió que es crea en aquestes festes, perquè tots gaudim de la gastronomia d’una manera propera i de qualitat.

Coneixeu-los millor a la seva web

I també podeu trobar-los al seu bloc i a Twitter i Instagram

Ikoustudio

Deixar un comentari